sufletul si mintuirea - 2011-01-29 18:48:10

Întreabă preotul

sufletul si mintuirea - 2011-01-29 18:48:10

nana
întreabă:
Doamne ajuta! Va rog sa-mi spuneti care sfinti parinti au scris despre SUFLET.Si pe care sa ii pot si intelege ,la nivelul meu de "orb" care acuma vrea sa vada,sa zareasca ceva. Ca despre "revelarea sinelui"...am tot aflat ,s-am meditat in fel si chip si nimica n-am aflat.Habar nu am cine sunt cu adevarat,simt doar ca sint altceva decit fiinta care si-a creat un sistem forte de aparare si rezistenta cu care incearca sa treaca prin viata fara a fi ranit prea tare.Ca urmare,mi-e foarte gre,sa nu zic imposibil,sa ma las in miinile lui Dumnezeu.Zic DA lui Dumnezeu,si fac ca mine.Altfel nu ma pricep acum a face.Noroc ca Dumnezeu intoarce toate facerile mele in bine,caci stie de fapt ce vroiam eu. Va rog sa-mi spuneti ce este de fapt MINTUIREA.Si daca ma pot mintui si inainte de a muri,adica sa mai apuc sa traiesc aici si acum,mintuita. Multumesc!
29 Ianuarie 2011
Nu poți să înveți nimic despre suflet dacă nu ai grijă de el prin rugăciune, dacă nu îl hrănești prin Sfântul Trup al lui Hristos, dacă nu îl antrenezi pentru rai prin iubire lucrătoare și jertfelnică, prin milostenie deci. Deci, sfatul meu și al Bisericii de fapt este un duhovnic bun, spovedanie deasă și Împărtășanie, fapte bune, rugăciune milostenie și viață curată. și cam asta e... Pr. I.I.

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!