Semnul crucii

Întreabă preotul

Semnul crucii

DIANA
întreabă:

HRISTOS A INVIAT. rog mult sa ma scuzati de deranj. am o intrebare la dumnevoastra. mi sa intimplat un caz si as vrea sa stiu daca e un semn. in seara de vineri a pastelui sotul meu si fratele meu au plecat la sfinta biserica la slujba si au adus o luminare acasa aprinsa au intrat cu lumina in casa. eu am puso sus pe dulap sa arda in casa. cin am plecat la culcare am stinso. simbata dimineata am gasit pe tavan semnul crucii. din fumul la luminare sa facut semnul crucii una mare si una mica alaturi. parinte rog mult sami raspundeti la mesagul meu. sarut mina . o zi buna.

pr Andrei Atudori a răspuns:
14 Aprilie 2015

Adevărat a Înviat! Personal nu cred că este vreun semn anume. Pur și simplu fumul de la lumânare a creat acele semne ale crucii despre care vorbiți, așa cum ele ar fi putut să capete și alte forme. Factorii și explicațiile pot fi multe: de la mărime și compoziția lumânării, pâna la distanța față de tavan și altele. Nu este bine căutăm semne acolo unde explicațiile pot fi de natură logică. Asta pentru că astfel de gânduri pot să ne facă mai mult rău decât bine. Îți poți pierde foarte ușor liniștea sufletească datorită unor astfel de „semne”. Bucurii de la Domnul! Pr. Andrei

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: