Am păcate mari și grele. Oare am șansa de a mă mântui?

Întreabă preotul

Am păcate mari și grele. Oare am șansa de a mă mântui?

    • Am păcate mari și grele. Oare am șansa de a mă mântui?
      Am păcate mari și grele. Oare am șansa de a mă mântui?

      Am păcate mari și grele. Oare am șansa de a mă mântui?

Elena
întreabă:

In 2013 am primit in dar de la Dumnezeu care este credinta adevarata si ce vrea Dumnezeu de la noi ( sunt încă la început ). Am duhovnic, dar este foarte aglomerat, nu pot sa-l deranjez mai mult, alți au familie, copii. Eu sunt singura, cedez pentru ceilalți. Dar tot citind si informandu-ma mi s-a infiripat teama ca nu ma voi mantui, deoarece am avut păcate grele. Oare mai am șanse la asa păcate grele,de mântuire ? Va rog părinte pentru răspuns! Dumnezeu sa va pomeneasca in Împărăția Lui. Doamne ajuta!

pr Andrei Atudori a răspuns:
16 Februarie 2015
Doamne ajută, Doamna Elena, Hristos a spus: „Ceea ce la om este cu neputință, este cu putință la Dumnezeu”. Dumnezeu ne-a oferit tuturor șansa de mântuire indiferent de cât de păcătoși suntem. Oricât de grele ne-ar fi păcatele, ele nu pot întrece iubirea pe care Dumnezeu ne-o poartă. În iubirea Sa trebuie să vă puneți speranța! Da, aveți șansa să vă mântuiți! Dați slavă Dumnezeului celui mult-milostiv pentru asta! Păstrați legătura cu duhovnicul, rugați-vă mult, faceți fapte de milostenie și încercați să vă trăiți frumos viața! Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă facă parte de mântuire! Pr. Andrei
Elena 2 a răspuns:
13 Noiembrie 2015

Doamna Elena, din cate inteleg fiind o persoana singura si cu mult bun simt, desi aveti dorinta de a discuta despre credinta, nu aveti cu cine, pentru ca nu vreti sa deranjati. Atunci, haideti, ca doua persoane singure ce suntem, sa stam de vorba, sa ne bucuram discutand despre credinta, Dumnezeu. Daca doriti, cu consimtamantul parintelui, desigur, si cu speranta ca nu supar pe nimeni, scrieti aici si vedem cum facem sa luam legatura. Pana atunci, Doamne ajuta!!

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: