Mustrări de conștiință după avort

Întreabă preotul

Mustrări de conștiință după avort

    • Mustrări de conștiință după avort
      Mustrări de conștiință după avort

      Mustrări de conștiință după avort

Elena
întreabă:

Prietenul meu a avut anterior o alta prietenă care a rămas însărcinată și au hotărât că nu pot păstra copilul. A făcut avort acum vreo 6 ani și el de atunci are vise îngrozitoare cu mormântul unui copil și e chinuit de aceste vise, plânge în somn. Ce putem face?

pr Constantin Sturzu a răspuns:
31 Octombrie 2012
Să caute un duhovnic și să se mărturisească des. Să se roage spre a fi iertat, dar și pentru sufletul acelui copilaș care a fost avortat. Să-și asume păcatul săvârșit și să-l pună înaintea lui Dumnezeu, mai ales în taina spovedaniei. Nu deznădăjduiți, dar nici nu mai amânați a vă schimba viața. Astfel de răni nu se vindecă de la sine, ci numai cu puterea lui Dumnezeu ce lucrează în sufletul celui ce se hotărăște să se întoarcă spre Dânsul. Curaj și nădejde multă în mila Lui! Pr. Constantin Sturzu

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: