Ce poate face un tânăr care vrea familie și nu își găsește o soție?

Întreabă preotul

Ce poate face un tânăr care vrea familie și nu își găsește o soție?

    • Ce poate face un tânăr care vrea familie și nu își găsește o soție?
      Foto: Oana Nechifor

      Foto: Oana Nechifor

Bobo
întreabă:

Am adresat o intrebare cu mai mult de o saptamana in urma: Ce poate face un tanar singur, care isi doreste o familie, si nu a gasit sotie, desi a cautat peste tot? As vrea sa stiu raspunsul... se poate verifica intreabrea trecuta, care continea si mai multe constatari ale vremurilor de astazi. Unde pot vedea raspunsul? Astept raspuns si pe e-mail!

pr Andrei Atudori a răspuns:
22 Martie 2015

Doamne ajută,

Întrebarea la care faceți referire este una foarte delicată și, personal, nu cred că un răspuns online, din spatele unui monitor și al unei tastaturi, poate fi satisfăcător – din cauza limitărilor inerente. Nu știu dacă aveți un duhovnic. Dacă aveți, vă îndemn să vorbiți cu el despre aceste lucruri, iar dacă nu, vă sfătuiesc să vă căutați cât mai repede unul. Sunteți încă tânăr și aveți timp suficient pentru a întemeia o familie. Însă dacă faceți din acesta un scop ultim și căutarea ajunge să vă controleze viața, atunci e posibil ca, de fapt, să vă îndepărtați de acest scop.

Rugați-vă mult, sfătuiți-vă cu duhovnicul, trăiți-vă viața liniștit și frumos și sunt convins că, la momentul oportun, Dumnezeu vă va descoperi persoana potrivită.

Bucurii de la Domnul!

pr. Andrei

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: