Lupta cu gândurile de după spovedanie

Întreabă preotul

Lupta cu gândurile de după spovedanie

    • Lupta cu gândurile de după spovedanie
      Foto: Oana Nechifor

      Foto: Oana Nechifor

daria
întreabă:

Am avut o perioada de 8 ani in care m-am departat de biserica. De jumatate de an mi-am gasit un duhovnic adevarat la care imi place sa merg si care mi-a insuflat credinta si dorinta de a merge din nou pe calea credintei. Dupa spovedanie, gandurile spurcate si intinate revin, mania, mandria si lacomia, desi stiu ca sunt pacate mari, nu le pot infrina de fiecare data. Ce as putea face sa pot scapa de aceste ganduri si pacate de capetenie si nu numai. Le recunosc, le regret, dar mi-e ciuda ca nu le pot controla. Multumesc, sarut.mana

pr Andrei Atudori a răspuns:
26 Aprilie 2014

Doamne ajută!

Întrebarea dumneavoastră este prea complexă pentru un răspuns la nivel on-line, din spatele unui ecran de calculator. E o discuție care trebuie purtată în scaunul de spovedanie. Vă îndemn să țineți aproape de duhovnicul dumneavoastră, să îi urmați sfaturile și să faceți canonul rânduit de el. Rugați-vă mult și chemați-L pe Dumnezeu în ajutor! În plus, nu deznădăjduiți și nu uitați îndemnul Mântuitorului: „de câte ori vei cădea, scoală şi vei fi mântuit”.

Pr. Andrei

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: