Desfacere casatorie religioasa romano-catolica

Întreabă preotul

Desfacere casatorie religioasa romano-catolica

virginia
întreabă:

In cazul neincrederii aparute in relatie ,sub forma pre-curviei,a minciunii si"filtarii"cu alte "cunostinte"",cum pot renunta a mai fi legat religios,in asemenea casatorie?!?

pr Andrei Atudori a răspuns:
3 Martie 2015
Stimată doamnă Virginia, îmi pare rău că în sânul familiei dumneavoastră trăiți această suferință. Având în vedere că este vorba de o cununie romano-catolică nu știu să vă spun ce trebuie să faceți în această situație din perspectivă religioasă. Vă recomand să vorbiți despre asta cu preotul romano-catolic din parohia de care aparțineți. Un răspuns puteți primi numai din cadrul Bisericii Romano-Catolice. Aveți nădejde în Dumnezeu! pr. Andrei

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: