Cheia de la masina

Întreabă preotul

Cheia de la masina

Cristiana
întreabă:

Salut! Astazi am trecut printr-o intamplare ciudata! Dar ca sa o intelegi trebuie sa va spun ca se leaga cu ceva ce s-a intamplat anul trecut in august. Fratele meu a avut un accident de masina in iunie, dupa care au urmat 3 luni agonizante in spitale. in august acesta a murit. Astazi din intamplare cand am golit un ghiveci de pamant am gasit pe fundul lui cheia de la masina cu care a avut fratele meu accidentul. Nu sunt superstitioasa, desi sunt convinsa ca exista lucruri pe care nu le inteleg. Tin sa mentionez ca in casa singura persoana care a ramas singura a fost prietena lui din perioada respectiva. Ei s-au certat la putin timp inainte ca el sa moara, ea nu a inteles ca lui i se parea ca este o povara si ca o proteja de un drum prea greu si lung cu recuperarea lui, daca ar fi fost posibila. Desi noi doua ne intelegeam destul de bine, ea a mai incetat sa comunice cu mine. nici macar la inmormantare nu a fost prietenoasa.Nu acuz, insa mi-am intrebat membrii familiei si toti au fost surprinsi cand le-am spus ce am gasit. Sunt sanse sa fie ceva mai mult decat o simpla intamplare?

pr Andrei Atudori a răspuns:
24 Aprilie 2014
Doamne ajută! Nu știu ce să vă spun despre acest lucru. Cel mai bine ar fi să vă rugați pentru sufletul fratelui dumneavoastră și să îi păstrați vie amintirea iar întâmplarea acesta să o dați în grija Domnului. Dumnezeu să vă întărească! Pr. Andrei

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: