Am nevoie să-mi revin, să fiu mamă pentru copilul meu!

Întreabă preotul

Am nevoie să-mi revin, să fiu mamă pentru copilul meu!

    • Am nevoie să-mi revin, să fiu mamă pentru copilul meu!
      Foto: Oana Nechifor

      Foto: Oana Nechifor

Elena
întreabă:

As vrea sa va intreb ce pot sa fac ca sa gasesc de munca. Am fost vazuta bine cand munceam, dar fara motiv m-au dat afara. Nimic din ce imi propun nu reusesc sa termin, parca exista ceva nevazut care ma impiedica. Anul trecut am avut ganduri si de sinucidere. Va rog, ajutati-ma! Am o fetita care asteapta sa o ajut si sa-i fiu mama...

7 Iunie 2013

Sunteţi un om fericit, chiar dacă nu simţiţi asta, având o fetiţă cu suflet nemuritor, care are nevoie de dumneavoastră. Fericirea se obţine prin lacrimi: „Fericiţi cei ce plâng, că aceia se vor mângâia”.

În primul rând trebuie să vă găsiţi un duhovnic bun, la care să spovediţi toate păcatele dinainte, care vă pot răni şi vă pot împiedica să vă împliniţi în viaţă. Apoi, trebuie un canon solid de rugăciune zilnică, Paraclisul Maicii Domnului, Acatiste, Canonul de pocăinţă, metanii, post în zilele rânduite de biserică, să nu lipsiţi nici o duminică de la Biserică, să vă spovediţi şi să vă împărtășiți cu Trupul şi Sângele Mântuitorului, să rugaţi pe preot să vă facă rugăciuni de dezlegare, de sănătate şi de ajutor.

Învăţaţi fetiţa să se roage, căci rugăciunea ei e mai puternică decât a tuturor. Căutaţi cu osârdie un loc de muncă, interesaţi-vă, mergeţi la interviuri, pe internet, la AJOFM, peste tot. Rugaţi-vă când mergeţi pe stradă, acasă, seara până adormiţi cu rugăciunea Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine păcătoasa.

Rezultatele nu vor întârzia să apară! 

Pr. I. Istrati

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!

Citește despre: